Select Page

Billigt brænde i Sabro

Brænde Sabro. Se gode tilbud på brændsel. Kvalitets briketter, træpiller og brænde nær Sabro.

 

Se brænde udvalg herSe også disse skarpe priser på brændsel

Brænde i Sabro tilbud

Det kan være en rigtig god ide at kigge efter de bedste tilbud på billigt brænde inden du handler.
Spørgsmålsom du bør stille dig selv:

Hvor stor mængde brænde har jeg brug for?

Her kan det oftest give økonomisk mening at købe lidt større ind, hvis det er muligt.
Det vil have 2 klare fordele. Dels vil du spare på omkostningerne til levering af brændet i Sabro.
Samt du vil have mulighed for at købe brænde til opbevaring og tørring. Fordelen er at ungt brænde med en høj fugtigthedsprocent er billigt brænde. Du kan godt nok ikke bruge brændet med det samme, men du spare penge på dit brændsel hvis du kan stable det og lade det ligge og tører ved dig selv frem for forhandleren.

 

 

Er hurtig og billig brænde levering muligt i Sabro?

Leveringen af brændet er en udgift som man altid skal huske at tjekke. Nogle forhandlere sælger billigere brænde, men tager lidt mere i levering. Her kan det betale sig at købe større mængder af gangen. Husk også at markere leverings stedet tydeligt til fragtmanden. Sæt eventuelt et par pinde i jorden hvor du ønsker dine brændetårne leveret. Du kan derefter skrive på din ordre at du ønsker at fragtmanden sætter brændetårnet ved pindene med hans kran.

Fyre du med brænde af en høj kvalitet?

Her spiller træsorten en vigtig rolle for at få en god brændværdi. De tunge træsorter, som Eg og Ask, afgiver mere varme end de lettere træsorter.
Hvis du går efter at få varme ud af dit brændsel er det vigtigt at vælge de tunge træsorter. Hvis du til gengæld ønsker brænde som mere er til hyggen og hurtigere kan startes op kan lettere træsorter bruges. For eksempel blandet løv.
Uanset om du vælger en tung træsort eller en let er det vigtigt at du har fokus på at fugtighedsprocenten i brændslet er lav. Fugtigheden må maks være 18% i dit brænde hvis du vil udnytte energien i træet optimalt. Desuden sikre en lav fugtighedsprocent at røg og sod mindskes ved afbrænding.

Køb brænde

Se udvalget af brænde her

Køb træpiller

Se udvalget af træpiller her

Køb briketter

Se udvalget af briketter her

Brænde med lav fugtighedsprocent.

Når du køber brænde er det altid vigtigt at have øje for fugtighedsprocenten i det brænde du vil købe. Fugtighedsprocenten er vigtig for hvordan træet brænder. Jo lavere fugtighedsprocent jo bedre kan brændes energi udnyttes. Oftest så er det angivet af sælger hvordan træet er tørret. Altså om det er ovntørret brænde eller lufttørret brænde. Ovntørret brænde er typisk klar til brug ved levering, mens lufttørret brænde kan leveres klar til brug eller som brænde der skal ligges til yderligere tørring. Fugtigheden i træet skal gerne være under 18% hvis man vil udnytte ens brændsel optimalt. Dette er næsten aldrig en udfordring med ovntørret træ, men er vigtigt at tænke på med lufttørret brænde. Af samme årsag kan man tit købe billigt brænde når det er lufttørret. Træpiller og træbrikker har næsten altid en fugtighed på 6-8% og er derfor klar til brug ved levering.

Brænde med høj brændværdi

Når du skal købe brænde er det vigtigt at kigge efter brænde med høj brændværdi. Brænde er nemlig ikke være brænde. Der er typisk en noget højere brændværdi i tungere træsorter end i lette. Eg, ask og bøg er tunge træsorter med en høj brændværdi. De har en vægtfylde på 600-650kg pr. Kubikmeter, og er derfor ret energitætte. I praksis betyder det at eg, ask og bøg udvikler mere varme og brænder længere end lettere træsorter.

Køb billigt brænde i Sabro nemt

En hurtig og let metode til at købe brænde i Sabro er at kigge på udvalget herunder. Brændet leveres fra højkvalitetsforhandlerer og til meget konkurrencedygtige priser.

Tag selv et kig.

Køb brænde på tilbud

Det kan altid betale sig at kigge efter gode tilbud helt generelt. Når det kommer til brænde, træpiller og træbriketter så vil man ofte købe dem i større partier for at holde leveringsomkostningerne nede. Husk altid at tjekke op på prisen på levering inden du handler. Den forhandler der sælger brændet lidt billigere kan ende med at blive den dyreste totalt hvis hans leveringsomkostninger er høje.